Goed advies en de juiste materialen

Wanneer u van plan bent om zelf aan het werk te gaan in uw tuin dan voorzien we u graag van goed advies en de juiste professionele materialen om dit tot een succes te maken.

Bestrating

Via ons netwerk van dealers kunnen wij bestratingsmaterialen van alle bekende stenenfabrikanten leveren, wij hebben hier goede afspraken mee over prijs, garantie en aflevermoment.Vraag ons gerust om een prijsopgave, ook wanneer u de bestrating zelf besluit te leggen kunnen we een scherpe prijs bieden.

DIENSTEN

Beplanting

Als groen bedrijf zijn we natuurlijk dagelijks aan de slag met planten, we kunnen u dan ook uitstekend adviseren over de juiste plant op de juiste plek.Ook het maken van een compleet beplantingsplan is mogelijk, wanneer u de planten bij ons afneemt is dit in de meeste gevallen gratis.

Heeft u zelf al een idee welke planten u zoekt ? Vraag ons om een prijsopgave, door onze jarenlange relaties met diverse kwekerijen kunnen wij een scherpe prijs bieden.Op alle geleverde beplanting heeft u 1 groeiseizoen garantie, wanneer wij de aanplant en het onderhoud verzorgen, dan verlengen we de garantie zelfs naar 2 jaar.

Tuinhout

Voor diverse maten en soorten tuinhout brengen we graag een prijsopgave uit, we leveren hierin o.a. geïmpregneerd grenen, lariks/Douglas hout en een aantal hardhout soorten.

Kunstgras

Easylawn levert kwalitatief hoogwaardig kunstgras in diverse hoogtes en kleuren. Ook wanneer u besluit om het kunstgras zelf te leggen komen we graag bij u op locatie om te adviseren over het juiste soort kunstgras en de vooral juiste voorbereiding voor een perfect groen gazon zonder maaien of bemesten.

MUNNEKE HOVENIERS

Elke tuin en ieder mens telt bij ons mee, bent u ook benieuwd wat wij voor uw tuin kunnen betekenen ? We komen graag eens bij u langs om de mogelijkheden door te nemen.

CONTACT OPNEMEN