Erfafscheidingen

Eén van onze specialiteiten is het plaatsen van erfafscheidingen

U kunt hierbij denken aan houten schuttingen, hout-/betonschuttingen of dubbelstaafsmatten maar uiteraard ook natuurlijke afscheidingen zoals volgroeide klimplantschermen of coniferenhagen.Voor elke erfgrens kunnen we een geschikte oplossing bieden.

Hekwerk

Met onze partner www.actiehek.nl bieden wij degelijke dubbelstaafsmatten aan die zeer geschikt zijn als transparante en degelijke erfafscheiding. U kunt hierbij denken aan een omheining langs het water, maar ook voor dierenweides of speelplaatsen zijn deze zeer geschikt.

DIENSTEN

Schuttingen

Wij leveren en plaatsen zowel kant&klare schuttingen als maatwerk. Wij bieden onder andere om- en om schuttingen van geïmpregneerde planken met hardhouten palen, hout-/betonschuttingen of wilgenvlechtwerk.

Hagen

Bij levende erfafscheidingen zijn er zeer veel mogelijkheden, maar niet iedere haag zal het overal even goed doen door bijvoorbeeld de grondsoort of de hoeveelheid licht en ruimte. Onze hoveniers weten voor iedere plek de meest geschikte haag.

Vertiplant

Een zeer fraaie levende afscheiding zijn ‘Verti-plant’ panelen. Dit zijn schermen voorzien van een watergeefsysteem waarin planten geplaatst kunnen worden. Een ideale manier om nog meer planten in de tuin kwijt te kunnen en een hele mooie afscheiding.

MUNNEKE HOVENIERS

Elke tuin en ieder mens telt bij ons mee, bent u ook benieuwd wat wij voor uw tuin kunnen betekenen ? We komen graag eens bij u langs om de mogelijkheden door te nemen.

CONTACT OPNEMEN