Tuinaanleg

Aan de basis van iedere mooie tuin ligt een mooi ontwerp.

Voor het aanleggen van uw tuin of de uitvoering van uw project komen we vrijblijvend langs om uw plannen te bespreken en een prijsopgave te doen zodat u van tevoren goed weet wat u te wachten staat.

Het aanleggen van tuinen is voor ons dagelijks werk, wij hebben voor iedere klus het juiste gereedschap en werken met kwalitatief goede materialen zodat uw tuin er jaren later nog steeds prachtig uitziet.

Tuinontwerp

Wij kunnen helpen met het opstellen van een tuin- of vlekkenplan, een beplantingsplan of een complete tuintekening in 3D.

Voor de uitvoering van de werkzaamheden hebben we de beschikking over een groot aantal machines voor o.a. sloopwerkzaamheden, grondverzet en bouwkundige werken. Wij kunnen uw plannen omzetten naar een tuin die er na jaren nog steeds net zo mooi uitziet als bij oplevering.

DIENSTEN

Bestrating

Wij verwerken alle types bestrating ; van betonplaten van 2x 2 meter tot oude gebakken waaltjes en alles daartussen.We adviseren graag de meest geschikte bestrating voor u. Ook het voorbereidende grondwerk kunnen wij met ons machinepark effici├źnt uitvoeren.

Houtbouw

Blokhutten en tuinhuizen kunnen we in standaard uitvoeringen leveren, maar echt mooi wordt het pas met een schuur helemaal naar uw eigen wensen natuurlijk.

We kunnen deze uitvoeren in geïmpregneerd grenen of in lariks/douglas hout met dakbedekkingen van platen, folie of pannen. Ook keerwanden of vlonderterrassen kunnen we vlekkeloos voor u verzorgen.

MUNNEKE HOVENIERS

Elke tuin en ieder mens telt bij ons mee, bent u ook benieuwd wat wij voor uw tuin kunnen betekenen ? We komen graag eens bij u langs om de mogelijkheden door te nemen.

CONTACT OPNEMEN